Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Tristväder & söndagskväll

Av Åse - 15 november 2009 22:22

Vilket tråkigt väder det har varit i helgen. Regn, regn och lite mera regn. Igår var jag på en föreläsning om att äta rätt när man tränar. Intressant, nu ska man bara använda sig av det i praktiken också. Skrattande Lättare sagt än gjort. Idag blev det dubbelträning. Först 55 min spinning och sen 55 min CorePulse. Himla kul, men jobbigt. Och ätit rätt idag? Nja, det blev trots allt 1 glas vin och lite ost till maten iallafall. På stickfronten har det inte blivit så mycket gjort i helgen. Har valt att virka lite till ett nytt kakfat som ska bli en födelsedagspresent i slutet på månaden. Försökte ta en bild, men kameran valde att bara ta suddiga bilder ikväll, så bild kommer en annan dag. Kanske när den är helt klar. Har kvar lite kokos på choklabollarna och socker & mandel på finska pinnarna.

 
ANNONS
 
Monica Hansen

Monica Hansen

16 november 2009 17:04

Ost är nyttigt och gott:)

http://stickebloggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se