Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Snart är det helg!

Av Åse - 26 november 2009 21:46

Veckan har som vanligt gått fort. I måndags var jag på ännu en underbar föreläsning med 4good. Den sista föreläsaren var otroligt rolig och vi skrattade nästan konstant i 45 minuter. Härligt. Det är så nyttigt att få skratta. Jag får mycket energi efter dom här kvällarna som 4good har. Sen har det var lite träning och lite stickning & virkning. Stickar vidare på mina balettbenvärmare och har stickat lite fler pepparkakor, lussebullar och ytterligare en gran. Granen ska få pryda mitt skrivbord på jobbet och bakverken ska jag ge till en arbetskamrats små tvillingpojkar. Imorgon ska vi åka till Nynäs Havsbad tillsammans med kompisar. Där ska vi ha Fredagsmingel med bad & medelhavsbuffé. Det ska bli riktigt skönt. Sen åker vi till landet, där vi ska sova gott och ha en riktigt skön lördagsmorgon med god frukost innan vi åker hem.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se