Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Balettvärmarna klara

Av Åse - 7 december 2009 22:18

Så blev min benvärmare till min balettstickning klara. Dom är väldigt varma och gosiga. Vill bara ha klänning eller kjol nu så jag kan använda dom. Känns väldigt bra att nu kombinerat spetsstickning som var min tolkning av Balettutmaningen i ett par benvärmare som om något symboliserar Balett.

  

Sen kunde jag inte låta bli. När jag surfade runt på Ravelry hittade jag ett mönster till en mössa. So You Thin You Can Hat.(ravelrylänk). Så det kommer bli mitt sista projekt som jag startar i den här utmaningen. Som har varit så rolig. Kom på att jag haft huvudet så fullt med Balett att jag glömt bort alla härliga kalenderstickningar som brukar finnas så här års. Jag har de senaste två åren deltagit i två kalenderstickningar varje december. Men iår har jag missat det. Får komma igen nästa år.

 
ANNONS
 
Effie

Effie

8 december 2009 08:27

Superfina benvärmare. Till mössan som jag gjorde använde jag Malabrigo worsted merino. Och jag har helt förälskat mig i det garnet, supermjukt, lätt att sticka i och fina färger. Det garnet rekommenderar jag till en star slouchy!

//Effie

http://solfjader.blogspot.com

 
Ingen bild

Mia

8 december 2009 09:08

Jättefina! Tror vi återigen har samma klänning...bra smak! Det var den som min kollega kom med till mig, så även hon har öga för det snygga. (Min är lite kort som klänning så det får bli tunika för min del)
Kram

 
MonicaMonica

MonicaMonica

8 december 2009 12:23

Jättesnygga! Vill också ha... ;-)

http://kamolini.blogspot.com

 
Emmagjord

Emmagjord

8 december 2009 15:10

Vad bra de blev! Jag förstår att du längtar efter att de ska komma till användning. Skulle helt klart kunna funka till trikåer vid balettstången också.

http://www.emmagjord.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

8 december 2009 22:08

Tack för alla fina kommentarer.

 
Emelie

Emelie

9 december 2009 11:22

Jättefina, jag förstår att du vill ha dem på dig jämt jämt =)

http://emelieheltenkelt.blogspot.com

 
Ingen bild

sotnos

26 januari 2010 11:01

Fruktansvärt SNYGGA !!!! =) Var någonstans fann du mönstret ??? Vill oxå ha =) Jätte Jätte Fina är dom =)

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

26 januari 2010 16:42

Här är länk till mönstret.
http://www.classiceliteyarns.com/WebLetter/29/Issue29.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se