Direktlänk till inlägg 18 december 2009

Swallowtail nummer 2 klar

Av Åse - 18 december 2009 22:17

Sista dagarna stickade jag många varv för att få sjalen klar i tid. En beställning som egentligen inte hade något klardatum, men när jag fick höra att J skulle komma till julavslutningen i klassen ville jag så gärna kunne ge henne den beställda sjalen. Jag är mycket nöjd med resultatet. Den blev lite bättre än min egen. Gjorde den två rapporter större vid mönstret Budding Lace Repeat. Vilket i sin tur gjorde att jag var osäker på om garnet skulle räcka, och det gjorde det. Kanske två meter kvar när jag maskat av.

  

Nu väntar jag på garn jag köpt på Garntjänst. Ska sticka en tröja till herren i huset. Tills det kommer stickar jag på min belöningsstickning. Det var länge sen sist och jag har 3 härliga nystan som ligger och väntar på sin plats i Curlicue. Tanken med den stickningen har varit att få sticka lite när jag gjort något bra. T ex var dessa 3 nystan till för att sticka när jag klarat Tjejklassikern, men jag har haft så många olika stickningar på gång att denna har fått vänta, men nu så!

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

19 december 2009 12:21

Supersnygg sjal!! Jag är oxå sugen på det mönstret.

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
garnlivet

garnlivet

19 december 2009 16:23

Åhh, så fin!! Så läckert med lila.
Åh du, lycka till med herrtröjan ;) från en som VET hur det kan vara att sticka just herrtröjor.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Mia

21 december 2009 12:56

Tack för trevlig lunch och kaffestund!
/Mia

 
MammaPuhStickar

MammaPuhStickar

21 december 2009 13:55

Tack.
Mia. Tack själv. Ha en skön julhelg.

http://mammapuhstickar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se