Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Söndagskväll

Av Åse - 24 januari 2010 21:35

Så var det söndag igen. Helgen har rusat förbi. Har egentligen inte gjort något särskilt, men det har ändå blivit väldigt lite stickat. Ingenting på makens tröja, däremot är jag snart klar med två små virkade semlor. Beställda till två små killar som fyller år på tisdag. Jag har "bakat" en hel del kakor till dom och dom tycker att det är så roligt att leka med dom och "baka". Att jag inte stickat så mycket i helgen beror på att vi har varit bortbjudna på middag både fredag o lördag och på helgerna är det på kvällarna jag har tid med det. Är lite dålig på blogga just nu, vet inte varför men tycker det är tråkigt att blogga när jag inte har så mycket att visa upp. Att sticka en herrtröja tar lite mer tid än t ex sockor och muddar och då tar det längre tid innan det finns något att visa upp här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se