Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Färdiga sockor

Av Åse - 18 februari 2010 21:16

Så har jag äntligen bild på de två paren sockor jag haft som pendeltågsstickning sista tiden. Jag tycker det är så roligt att sticka sockor och jag gilla garnet Fabel.

  

Nu blir det ett par muddar av det blå restgarnet eftersom dom sockorna var till en tjej. Sen har lillasyster E beställt ett par nya sockor så det är bara att sticka på.

 Jag presenterade OS-mössans mönster hemma igår och tjejerna ville absolut ha varsin mössa. Eftersom Lillasyster E kan virka så frågade jag om hon ville prova själv och då blev storasyster S sugen, så igårkväll hade vi virkkurs. Så idag har jag varit och inhandlat garn. Storasyster skulle ha de rätta färgerna medans lillasyster valde lite andra. Efter middagen idag har vi virkat, räknat och virkat och räknat. Jag är superimponerad av deras tålamod. Vi kommer troligen ha två färdiga mössor efter den här helgen.

Imorgon ska jag till Syfestivalen efter lunch. Det ska bli kul. Ska bla leta lite matrial för att göra tenntrådsarmband.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

19 februari 2010 10:14

Vad kul att dela ett intresse med barnen...och visst var det väl din man som virkade en fin sjal oxå? Trevligt med en familjehobby :)
Ha en fin helg med virknålarna i högsta hugg!!

http://garnlivet.bloggplatsen.se

 
tipsrut

tipsrut

5 mars 2010 19:09

Mycket fina saker du tillverkat själv stickar jag och skapar av många olika material. har precis börjat med bloog idag och letar runt för att få idéer.

http://tipsrut.bloogplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se