Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

Mitt första tenntrådsarmband

Av Åse - 21 februari 2010 15:19

För ett tag sen blev jag sugen på att göra tenntrådsarmband. Framför allt var det Le och världen... som inspirerade mig. Vet att jag försökte för några år sen men blev aldrig klar. Just nu hittar jag inte det oklara armbandet heller. Men fick syn att dom sålde paket på Panduro, så i onsdags blev jag klar med mitt vita armband, jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Tyvärr lite svårfotat.

  

Bredvid ligger ett annat armband som jag också köpte på Panduro. Det är gummitråd och silverpärlor. Väldigt lätt och snabbgjort.

Eftersom det var så roligt att göra tenntrådsarmband köpte jag upp mig på en hel del skinn och tråd på Syfestivalen i fredags. Tänkte ta med mig till Härliga Härjedalen där vi ska fira sportlov om en vecka.

 
ANNONS
 
Miillie

Miillie

6 januari 2011 13:00

Jag har länge funderat på att göra tenntrådsarmband, men inte vågat riktigt. Det ser ganska invecklat ut. Men dina blev ju jättefina! Var det väldigt pimsigt?

http://handmadestof.blogspot.com

Åse

8 januari 2011 19:48

Det ser faktiskt svårare ut än var det är, men lite pilligt är det dock men övning ger färdighet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se