Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

En vecka for förbi

Av Åse - 21 mars 2010 19:47

Såg att det redan gått en vecka sen jag skrev här sist. Så med andra ord har veckan bara susat förbi. Den här veckan har det mest virkats och det har stickats lite på makens tröja, närmar mig slutet på ärmarna och då av någon anledning hittar jag på massor av annat att göra när man egentligen borde göra ett race och bli klar, får ser om jag kan bli det ikväll. Idag har det varit tråkväder och just nu snöar det utan för fönstret och ligger tyvärr kvar. Igår tränade jag något som heter Body Combat. Kul, men idag har jag ont i nästan hela kroppen. Nyttigt med andra ord att prova på nya träningar, man hittar massa nya muskler. I tisdags var jag i Nynäshamn på förmiddagen och när jag var klar där så fortsatte jag ut på Torö och till ett vintrigt Stenstrand. Vi brukar åka dit på sommaren och titta på surfare. Men i tisdags var det mycket lugnare, och riktigt härlig eftermiddag. Satt på en stock och bara tittade ut över vattnet och njöt.

  

 
ANNONS
 
Helena

Helena

22 mars 2010 08:04

Hej! Vilken fin bild !
//Helena

http://www.helenaochsoffan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se