Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Virknålen går varm

Av Åse - 22 mars 2010 10:39

Just nu är det virkning som är på G hemma hos oss. Eftersom döttrarna är på blir det att jag också tycker det är lite extra roligt just nu. Tjejerna provar nu för första gången att virka amigurumi med tunt garn och då blir det ganska många rop på mamma och då passar jag på att virka lite enklare saker också för att ge dom inspiration, så förra veckan blev det ett lite spöke och en liten kyckling till påsk. Jag gissar att jag hittat båda mönstren på Mönsterarkivet. Jag hittar absolut inte på några egna mönster. Däremot samlar jag på massor av mönster i en mapp hemma. Ofta har jag kopierat från nätet till ett vanligt worddokument för att klämma ihop beskrivningarna så att det blir så få papper som blad som möjligt så när jag virkar vet jag sällan ursprunget. Är nämligen dålig att skriva ner var mönstret kommer ifrån. Så jag ber om ursäkt till de som gjort mönstret. Men jag ska försöka bättra mig och skriva ursprunget till alla mönster.

Men här kommer kycklingen från MiMejd. Spöket kommer jag som sagt inte ihåg.     

 
ANNONS
 
Helena

Helena

22 mars 2010 16:44

Vilka gulliga !
//Helena

http://www.helenaochsoffan.blogspot.com

 
Coco

Coco

25 mars 2010 16:35

Så himla gulliga, själv håller jag på och stickar på en tröja som är en present till barnenskusin, virkar på en keps och syr på de beställningar jag har.

http://coco.wblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se