Direktlänk till inlägg 18 april 2010

Snart är det måndag

Av Åse - 18 april 2010 21:41

Helgen har rusat förbi och likadant har dagarna gjort sen jag skrev här sist. Har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen.

I onsdags hade jag min lediga onsdag. Något som jag verkligen gillar. Började dagen med en stickstund i soffan, sen blev det min första joggingtur för iår och det gick bättre än förväntat och var nästan kul. Vädret var kanon, så sen var det dags att ta ut Smulan på sin första tur för iår. Det blev en runda på ca 5 mil. Åkte ut till Gålö Havsbad. Härligt. Dagen fortsatte sen på en bänk med näsan i solen.

Skölpaddan jag virkade har nu fått en kompis. Lillebror ville också ha en sköldpadda. Den här fick en lite keps.

  

I helgen har det varit Handbollscup. Båda matcherna i lördags gick bra, men idag kom dom till kvartsfinal och sen tog cupen slut för vår del. Eftersom det i onsdags gick så pass bra att jogga blev det ytterligare en tur i går. Även den var härlig, så nu hoppas jag att jag ska börja gilla att jogga.

När maken kom hem idag från handbollscupen tog vi en promenad som slutade med fika på Cafe Lime som ligger i vårt område. Kul med ett café mitt i ett villaområde. Väl hemma igen så tapetserade maken en ny fondvägg i vardagsrummet. Det blev så fint och då passade vi på att städa hela vardagsrummet riktigt ordentlig. Känns bra så här när vårsolen skickar in sina kritiska strålar på eftermiddagarna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

garnlivet

19 april 2010 09:37

Vad kul att du skrev lite igen !! Tiden kan verkligen ruuusa iväg ibland ocg särskilt denna årstid.
Jag beundrar dej och alla andra som kan virka de små söta figurerna. Tyvärr räcker inte mitt tålamod till just detta... men jag kan ju så mycket annat, haha...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se