Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Härlig helg

Av Åse - 3 maj 2010 16:17

I helgen valde vi att inte åka till landet. Det var en del vi ville göra hemma. Så i lördags började vi med att åka till Historiska musset. Sen fortsatte vi till Barkaby flyfält där det var MC Live. Fullt med motorcyklar och lite tillbehör. Det fanns en provkörningsbana, men tyvärr inträffade en incident när vi var där. Sånt är aldrig roligt. På kvällen blev den spontanmiddag med trevliga vänner.

På söndagen skulle jag och maken ut på vår första runda med cyklarna. Tänkte cykla runt Drevviken, men tyvärr blev det strul med för lite luft i däcken, så det fick bli en kortare runda. På eftermiddagen hade lillasyster E handbollsträning vilket gav mig och storasyster S tid att åka en sväng med Smulan. Det var riktigt härligt väder för det.

Och min Citron har nu ca 8 varv kvar, men dom är låååååååånga.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se