Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Konfirmationspresent

Av Åse - 7 maj 2010 21:39

Kom på i veckan att jag ska på konfirmation i morgon. En av våra bästa kompisars son konfirmerar sig. Och vad ger man en kille i konfirmationspresent? Funderad lite, kontaktade mor till sonen. Fick lite bra tips. Men så i onsdagsmorse innan jag klev upp kom jag på vad det var jag skulle göra. Men varför ska man komma på allting så sent? Ett tenntrådsarmband får det bli. Så i onsdagksväll efter att ha kommit hem från äldsta dotterns S lägerskola var det bara att sätta fart. Och jag blev klar. Hoppas bara att även han tycker att det är kul.  Svårt att ta bild. Det verkar som om kameran inte längre vill vara min vän, har alltid lite problem nuförtiden att fotografera framförallt närbilder. Så titta inte så noga på baksidesömmen för ja, man ser att det är hemmagjort, men det är kanske meningen. :))

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

10 maj 2010 10:48

Uppskattat till max. Sitter där det ska och kommer troligen göra det ett bra tag framöver, kommer bli sådär härligt snyggt slitet.
Tack fantaskiska du! Hälsa till födelsedagsbarnet imorgon. Kram

 
Ann-Helen Rönnberg

Ann-Helen Rönnberg

13 maj 2010 16:22

Jättefint. Tips till fotograferingen, tryck avtryckaren halvvägs så hinne kameran ställa in sig, sen brukar det finnas ett val för närbilder. Då brukar det bli riktigt bra bilder.
mvh
Ann-Helen

http://tennarmband.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

13 maj 2010 17:43

Kul att armbandet blev uppskattat.
Tack för tipset vid fotografering, ska testa nästa gång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se