Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Konfirmation & handboll

Av Åse - 9 maj 2010 22:38

Ja, det är vad helgen har bestått av. I lördags var halva familjen på handbollsturnering och halva familjen på konfirmation. Jag fick ge bort tenntrådsarmbandet. Det verkade som den gillades av mottagaren. Vi fick en härlig lunchbuffé och kak & tårtbuffé innan vi åkte hem. Den andra halvan av familjen var också hemma efter en lyckad dag i hanbollshallen. Kvällen fortsatte med handling inför födelsedagskalas. Så småningom blev det lugnt även hos oss. Sen fortsatte vi idag i en himla fart. Eftersom det gått så bra med handbollen så var även jag sugen på att få se några matcher. Så jag hängde på en stund. Sen bar det av hem för att förbereda födelsedagskalas för den lilla handbollsspelaren. Släkten på middag och sist kom vår härliga hanbollstjej hem som kom till "silverfinal" idag. Starkt jobbat och väldigt spännande att se.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se