Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Examensarmband

Av Åse - 9 juni 2010 20:42

Skäms för att jag inte skrivit på länge. Men det produceras inte så mycket här just nu. Har ett par sockor som pendeltågsstickning och har startat på en ny tröja till mig själv. Köpte Nepal när det var Rea på Dropsgarn. Har inte kommit så långt, men det känns riktigt mysigt att sticka i.

Idag har mina tjejer haft examen. Jag gillar examen, men är väldigt lättrörd och får alltid lite tårar i ögonen när barnen sjunger Den blomstertid. Till examen virkade jag armband till tjejerna. Det var kul som omväxling. Båda hade lila blommor i klänningarna, så det blev två likadanan armband i lila.

  

Muddarna som jag visat tidigare på bloggen var idag presenter till storasyster S lärare. Hon slutar nu femman och byter lärare till nästa år. Det känns lite tråkigt då hon har haft två helt underbara lärare.

I år gjorde vi som tidigare år och åkte till stan, käkade på TGI Fridays, promenerade Skeppsbron bort över Slussen och sen till Söder för att sen komma hem och grilla lite korv i "vår trädgård". Vi kallar vår härliga gård för vår trädgård eftersom vi bor i lägenhet och inte har någon trädgård, men vår gård passar alldeles utmärkt för det.

I år var det extra roligt att promenera eftersom Love Stockholm 2010 pågår för fullt över hela stan.

 
ANNONS
 
Anette

Anette

10 juni 2010 15:46

Jag har nu läst din härliga blogg från början till slut.
Många fina saker du gjort med både virknål och stickor.
Hoppas du får riktigt många fina dagar så du och din familj kan ta ut hojarna och göra åkturer i naturen.

http://paradisetkaos.blogspot.com

 
Josefine

Josefine

10 juni 2010 18:54

Tack för de otroligt fina muddarna! Du känner oss väl och gav oss båda mycket passande färger! Hoppas att ni får en härlig sommar! Kram J

http://www.frojdefull.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se