Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

På väg till Härliga Härjedalen

Av Åse - 4 augusti 2010 21:12

Nu känner vi att vi varit tillräckligt länge på landet för att göra en liten utflykt. Imorgon åker vi till stugan vid Särvfjället i Härliga Härjedalen och prövar om solen tänker titta fram där. Vädret har varit lite för grått här hemma de senaste dagarna. För att variera min stickning har jag plockat fram virknålen och provat att virka lite. Dels två African Flowers som inspirerat mig att försöka virka en väska som MiA gör. Sen har jag virkat fyra fina glasunderlägg. Det var riktigt roligt och gick fort.

På koftan stickar jag nu framkanten och som tur är går det fortare än jag trodde och det är bra när man redan startat på andra roliga projekt. Nu ska jag packa ner lite olika virk och stickprojekt ifall vädret inte skulle vara så bra som jag vill i Härjedalen. För då har man iallafall något att göra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se