Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Hemma från Härjedalen

Av Åse - 9 augusti 2010 23:20

Hemma efter några riktigt härliga dagar i Härjedalen. Har förstått att vi gjort ett riktigt bra val som lämnat Stockholmstrakten i några dagar. Vi har haft växlande molnighet och underbart väder. På gränsen till för varmt ibland i solen. Vi har mest tagit det lugnt och rört oss i närheten till huset. Men vi gjorde en riktigt härlig tur till Rändåfallet vid Långå. Väl värt ett besök om man är i närheten.

  

Vi gick en liten kort tur på våra egna fjäll och barnen tycker det är så mysigt att man kan dricka vattnet direkt från bäcken. Vi åt en härlig lunch på Wärdshuset Orren en av dagarna. Maten där är mycket god, så det är också värt ett besök om man är i närheten. Där finns även ridmöjligheter och några av deras hästar och åsnor rör sig fritt över fjället och området. En dag hade vi dom nere på vår tomt och tjejerna passade på att klappa.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se