Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Tillbaka i vardagen

Av Åse - 18 augusti 2010 13:44

Nu har jag jobbat i två dagar och har min lediga onsdag. Veckan kunde inte börja bättre, då det blir en härlig mjukstart. Sista veckan på semestern gick åt mycket till att fixa iordning i min farmors hus på landet. Vi ska få bo där när vi vill vara på landet i vinter. Det ska bli skönt att få det lite större eftersom vi annars bor i två små friggebodar med en veranda i mitten som agerar vardagsrum. Men jag har ändå hunnit med att handarbeta lite. Jag började virka en massa African Flowers som ska bli en väska. Jag är helt inspirerad av MiA som har bloggen Min Inspiration. Hennes väskor är så fina och jag ska försöka hitta på något så att min väska inte blir alltför lik, men det är svårt eftersom hennes är så fina. Nu är jag iallafall klar med alla blommor och har börjat sy ihop dom.

  

Min kofta närmar sig också slutet då jag håller på med sista framkanten. Men just nu lockar blommorna för mycket för att jag ska få koftan klar.

När jag tog fram lilla kameran så hittade jag en bild på min äldsta dotter från vår semester i Härjedalen. Vi skulle åka iväg och hon tyckte det var tråkigt att vänta, så hon kröp upp i bilen och virkade på min restgarnsfilt. Härligt att se att även hon ibland kan hitta lugnet med att handarbeta.

  

 
ANNONS
 
Monica

Monica

18 augusti 2010 14:53

Härligt att handarbetsintresset "gått i arv"! Jag tror att din väska kommer att bli supersnygg och hur många vet att du kopierat den :)

http://kamolini.blogspot.com

 
MiA

MiA

18 augusti 2010 15:11

Hej!
Det gör absolut ingenting om din väska liknar mina - det är bara roligt att du vill virka blommorna. De är lite beroendeframkallande ;)

Vad mysigt det ser ut med virkstund i bagaget :))

http://minspiration.blogspot.com

 
Ingen bild

Mammapuhstickar

18 augusti 2010 17:22

Tack MiA, blommorna är verkligen roliga att virka.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se