Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Väskan färdig?

Av Åse - 22 augusti 2010 22:12

Ja, det vet jag inte. Men i helgen gjorde jag klart "remmen" eller vad man ska säga. Så nu går väska att använda. Jag ska nog prova den några gånger för att se om jag vill att den ska pimpas lite till. Men jag är mycket nöjd med den och färgerna jag valde.

  

I helgen var vi på landet och tog det väldigt lugnt. Fixade lite smått och var ute i skogen på lördagen och plockade 2-3 liter gula kantareller som jag bla stekte upp till middagen och idag gjorde min mamma undebar stuvning på resten som jag åt på macka till lunch. Mums.

Vi hann även gå till Svärdsögården som ligger precis där vi har landet. Där var det ett gäng ungdomar som spela Steel Pan (oljefatstrummor) nästan precis som i Västindien.

Idag körde jag hem Smulan från landet. Jag skäms när jag säger att under semestern har hon bara fått åka till och från landet. Vet inte var veckorna därimellan tog vägen, men tydligen fanns det inga bra dagar för att åka motorcykel, vad vet jag? Lite trist är det allt att hon bara fått stå där med sin regnkappa och inte fått komma ut och sträcka på ekrarna någonting, men vi får se vad hösten har att bjuda.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

24 augusti 2010 07:38

Vad fin din väska blev.Jättefin :)

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se