Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Virkade mockasiner

Av Åse - 27 augusti 2010 16:37

Så var det fredag och vi åker ut till landet i helgen. Jag hoppas att det fortfarande går att doppa sig vid bryggan. Det är skönt att åka till landet och koppla av efter en veckas jobb. Det känns redan som det var längesedan man hade semester. Förra helgen på landet virkade jag ett par "mockasiner" till min äldsta dotter. Jag lovade redan i våras att jag skulle försöka virka Converse till henne, men mönstret var för väldigt små fötter och jag är inte tillräckligt duktig för att göra om det till stora fötter. Men då hittade jag det här    mönstret på Garnstudio. Jag tyckte dom var väldigt fina och med färgbyte ser det ut som mockasiner. Mönstret var snabbvirkat, även om jag som vanligt inte virkade med rätt garn utan fick prova mig fram innan jag fick till rätt antal maskor för att få dom att sitta bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se