Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Fiskar

Av Åse - 3 september 2010 14:03

I väntan på att jag ska orka ta fram kameran och fota både min färdiga kofta och färdiga sjal så har jag virkat ett par fiskar. På jobbet har vi haft en skål med guldfiskar, men eftersom EU nu säger att man får inte ha guldfiskar i skål har vi tagit bort dom. Skålen kändes väldigt tom och jag hade sen tidigare virkat en lite guldfisk som bodde bredvid skålen. En kreativ kollega tog tag i saken och köpte en fin ljusslinga och fin duk och tyckte att den lilla guldfisken skulle få bo där. Den blev väldigt ensam så jag har utökat samligen. En liten val och en stor Nemo. Mönster hittade jag på Ravlery.

  

Och här ett försök att fota hur skålen ser ut med fiskarna i.

  

Får se om jag hittar på något mer att fylla skålen med.

 
ANNONS
 
Millan

Millan

1 oktober 2010 13:44

Jätte fina saker :-) Länkar till dig på min blogg om det är OK?

Kolla gärna:
www.millanshemmagjorda.com
www.knyppel.bloggplatsen.se
Kram

http://knyppel.bloggplatsen.se

Åse

1 oktober 2010 14:40

Tack, det är helt OK.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se