Direktlänk till inlägg 3 oktober 2010

Härlig hösthelg

Av Åse - 3 oktober 2010 21:45

Hemmkommen efter en riktigt härligt hösthelg på landet. I lördags var det jobbardag. Vägföreningen städade utmed dikeskanterna och vi föreberedde på tomten inför vintern. Nu är det nästan bara båten kvar att ta upp. Vi fick även iväg ett helt släp till soptippen med gammalt skräp som vi röjde. Jag hann även med en tur till den ganska nya garnaffären i Nynäs. Stickeriet. Mysig garnaffär där garnerna låg i härliga färgkombinationer. Klappade på mycket garn och köpte lite garn. Dels blev det garn till en OS-mössa. Fick en beställning på det förra veckan. Den blev klar under gårdagskvällen. Dom är ju så otroligt snabbstickade. Sen blev det ett beiget Fritidsgarn till en mössa som efter stickningen ska tovas. Spännande. Och till sist ett otroligt mjukt garn till sockor. Ska ju som jag skrev i förra inlägget hänga med i en mysteriestickning. Garnet jag köpte var Sirdar Crofter DK i lila/vitt. Lite mycket akryl tyvärr, men det var så mjukt att jag inte kunde motstå.

  

Idag har jag varit på Nynäs Havsbad och haft Sköna Söndag som innehöll en härligt Brunch, Bad och avslutades med Pigga Fötter. Var tillsammans med min mamma och svägerska. Mycket trevligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se