Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Ledig onsdag med snöyra

Av Åse - 24 november 2010 21:43

Har haft ledig onsdag. Hade planerat att träna, men snöyran fick mig att stanna hemma. Dumt att åka bil och pendeltågen var inte att lita på idag. Istället hamnade jag i soffan med lite virkning. Jag har en liten hylla vid skrivbordet på jobbet. Där har jag lite småvirkat som jag försöker hålla årstidsaktuell, så nu är det dags att jula till den på fredag. Så det har blivit ett litet julljus och tomte. Tyvärr bråkar kameran med mig. Virkade även en lite julstjärna. Tomtemönstret "en lite luvnisse" kommer från Fröken Elsa, och det kommer att bli fler tomtar virkade före jul. Det var riktigt roligt att virka dom så jag har provat att virka med restgarner av Alpacka. Julstjärnan kommer från bloggen Planet June. Just nu minns jag inte var jag hittade mönstret till ljuset, men får leta vidare. Jag är bra på att skriva ut mönster och samla på hög, men dålig på att skriva upp ursprunget. Tyvärr.

  

  

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

25 november 2010 10:20

Vilka söta saker du virkar. Särskilt tomten var jättefin !!

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

25 november 2010 17:37

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se