Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Dan före dopparedagen

Av Åse - 23 december 2010 17:05

Har varit ledig i två dagar. Härligt. Har i lugn och ro kunna förbereda julen. Igår klädde vi julgranen, gravade laxen och la in sill. Det blev två sorters sill efter recept från Leila home delivery. Har precis tagit ut den griljerade skinkan från ugnen. Griljeringen är från Jul med Ernst, men jag hoppade över de "vilda" kryddorna. Stickningen går just nu på halvfart, har bestämt mig för att jag i jul ska virka klart mina rutor till filten som jag vann garn till. Och sen har jag startat en ny pendeltågsstickning. En lång rund sjal som man trär över huvudet i en åtta. Städade "garngarderoben" igår och hittade lite garn som behövde bli uppstickat. Bla så hittade jag en hel påse med garnrester av Alpacka från alla muddar jag stickat. Många blandade färger och olika mycket kvar i alla olika rester. Någon som har förslag på vad man ska sticka av det. Det vore så kul att kunna anväda dom resterna till något roligt.

Jag tycker att det är så härligt med all snö vi har nu till jul, och jag är glad att jag inte behöver ut att resa. Tycker synd om alla människor som ska försöka åka tåg.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se