Alla inlägg under december 2010

Av Åse - 3 december 2010 13:38

Utanför fönstret ser det ut precis så som man vill att det ska se ut på julafton. Stora vita flingor som dalar ner. Synd att man inte kan vara ute och njuta, utan det är några timmar kvar innan det är helg. Häromkvällen när dottern lekte fotograf tog hon även denna fina bild på vår kanin Molle. En gammal herre som vi tror är runt 11 år. Han är otroligt pigg och njuter av livet. Vi har honom lös hemma och han undviker våra hala golv, men hoppar mellan mattan i vardagsrummet och dotterns rum där buren står. Han har även på sista tiden lärt sig att tigga när barnen äter frukost. En bit knäckemacka eller flingor är väldigt gott. Då hoppar han fram till mattkanten och ställer sig på bakbenen. Och då kan man ju inte motstå. Och med tanke på hans ålder tycker vi det är helt OK att han lärt sig det.

Ha en trevlig helg!!

  

ANNONS
Av Åse - 2 december 2010 19:18

Storasyster S lekte med småtomtarna, eller rättare sagt småtomtarna fick bli fotomodeller. Här har hon fått till lite roligare bilder på mina småtomtar.

Tomtarna i snö på balkongen

Tomtarna har fått flytta till pepparkakshuset.


Ute är det så läcker tycker jag. Otroligt vackert med frostvita träd. Jag njuter trots många minusgrader tidigt i december. Det gäller bara att klä på sig tillräckligt och hålla tummarna för att pendeltåget ska gå i tid. Har inte blivit så hårt drabbad ännu. Det är tur att man alltid har stickning med sig i väskan och en ljudbok i mobilen, då klarar man lite stopp på vägen utan att bli alltför stressad. Så som pendeltågsstickning har jag nu ett par muddar av restgarn och en tubhalsduk till Lillasyster S hemma i soffan.

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se