Direktlänk till inlägg 16 januari 2011

Ingen bild

Av Åse - 16 januari 2011 11:03

Ser att det gått en massa dagar sen jag skrev här sist. Men som jag skrivit många gånger tidigare känns det så tråkigt att skriva här utan att ha någon bild att visa. Och av någon anledning är jag dålig på att fota mina projekt under tidens gång. Det blir oftast bara när det är klart. Beror lite på vad som är på gång förståss. Just nu är det ytterligare en Stennmarks mössa till dottern och ett par sockor till samma dotter. Sockorna har jag som pendeltågsstickning. Inget av de projekten är roliga att fota på väg mot färdiga.

Idag är det en ganska tråkig söndag vädermässigt. Får bli lite plockning hemma, storhandling och avslutar med ett Pilatespass innan det blir kväll, så denna dag lär försvinna i ett nafs. Förhoppningsvis blir det lite sticktid också. Ska få börja sticka mönster på mössan nu. Det är kul!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se