Direktlänk till inlägg 23 januari 2011

Ett sätt att ladda batterierna

Av Åse - 23 januari 2011 14:08

Igår var det full fart från lunch och framåt. Först lite handling, sen åkte vi ut för att kolla till landet. Där var allt i sin ordning. Då fick vi lite tid över och passade på att åka ut till Stenstrand. Vi såg att solen var på väg ner och hoppades hinna fram innan den försvann. Oftast åker vi till Stenstrand på sommaren när det blåser som mest och tittar på surfare. Men igår var det vattnet nästan helt lugnt när vi kom ner och solen oerhört vacker. Vi var där en stund och kastade sten, och bara laddade kroppen med energi. När man står så där och tittar på solen så nästan känner man hur kroppen suger in så mycket den bara kan.

Så här härlig var utsikten mot Landsort.

  

Och så här vacker var solen

  

Idag har det hittils varit en lugn dag. Ska strax fara iväg på lite träning. Skönt. Sen ska jag sätta mig i soffan och ägna resten av söndagskvällen till stickning. Mössan blev klar till Melodikrysset igår, så ikväll ska jag brodera namnet. En av sockorna kommer också bli klar ikväll.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

23 januari 2011 18:55

Åååååh det ser helt fantastiskt ut! Låter så skönt att tanka energi.... själv har jag bara förbrukat energi hela helgen, får försöka tanka lite imorgon :-)

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se