Direktlänk till inlägg 2 februari 2011

Tulpaner till vår

Av Åse - 2 februari 2011 13:12

Eftersom jag i helgen hade massor av vårkänslor letade jag upp ett mönster på Ravelry med virkade tulpaner. Jag gjorde mig en minibukett. Inte superlyckad, men lite roligt.

  

Idag har jag min lediga onsdag. Det har blivit en långpromenad fram och tillbaka till garnaffären och bakat bröd på surdeg. Det var längesen jag gjorde det så det känns kul att provat igen. I garnaffären köpte jag några nystan grått garn. Känns lite trist med tanke på vårkänslor. Men önskar sig maken grå sockor och grå mössa så blir det så. I skyltfönstret hängde en fin virkad kappa. Den fick mig iallafall att tänka på våren och nu funderar jag på om jag ska unna mig lite garn till den.

  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

3 februari 2011 09:07

Tack för senast hälsar både jag och Louise - som redan bokat nästa 4good.
Nice kappa, mycket oddan.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se