Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Helgen är slut

Av Åse - 20 februari 2011 19:16

En riktigt härlig helg börjar lida mot sitt slut. Har haft lite torka påvad jag ska blogga om då det stickas lite lite just nu. Men så när jag satte mig ner idag hade jag massor av ideér och även bilder. Lite som ketchupeffekt. I fredags var jag på Syfestivalen en snabbis. Men hann ändå köpa lite garn, men återkommer till det en annan dag. Helgen har jag tillbringat på landet och det har varit kallt! men härligt. Nu värmer verkligen solen. Idag åkte vi lite skidor på sjön. Tog mig ut till udden på ön där vi bor. Hade varit kul att fortsätta, men jag hade inte meddelat någon att jag åkt iväg, så jag tyckte det var dumt att fortsätta.

  

Annars så har jag äntligen fått till en bild på ett par raggsockor som varit klara ett tag. Stickade till dotter S som pendeltågsstickning. Garnet är köpt på Lidl och var superbilligt. Tror att det kostade runt 80:- för fyra nystan och strumpstickor. Stickorna var dock hemska att sticka med.

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se