Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Can Can

Av Åse - 26 februari 2011 19:17

Äntligen några minuter över och ork att blogga. Har märkt att det här med stambyte tar mer kraft och tid än jag trodde. Det blir inte många minuter över på kvällarna för varken sticka eller att blogga. Förra fredagen när jag var på Syfestivalen köpte jag ett roligt garn och det var inte bara jag, vi var många som ville köpa det. De stackars få nystan som var där gick åt i en svindlande fart. Can Can heter garnet och blir en helt galen scarf. Inte lika rolig att sticka som den är när den är färdig, men det kommer bli fler eftersom jag verkligen gillar den.

  

  

Den ena bilden tagen med blixt, den andra utan. Svåt att välja vilket som blir bäst. Men jag har redan använt två dagar. Den skapar uppmärksamhet och det är roligt att tala om att man gjort den själv.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

27 februari 2011 15:44

Den sjalen ser spännande ut !

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

27 februari 2011 16:56

Ja den är riktigt rolig, på ravelry finns många fina exempel

 
Ingen bild

Emelie

5 juni 2011 17:51

Hej! Jag har köpt typ ett sånt garn på en marknad och fick en beskrivning på danska... Dessutom var den väldig kort, det stod inte riktigt hur man gjorde... Kanske du vet vartman kan få en beskrivning? Eller om du kanske kan beskriva själv? =)

Jätte snygg scarf!!

Åse

7 juni 2011 09:25

Hej!

Lättar än man tror, men svårt att beskriva kort här. Jag använde mig av Youtube. Skriv cancan så borde du hitta flera videor på hur man gör. Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se