Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Virkar, virkar, virkar

Av Åse - 14 mars 2011 21:28

Utöver en pendeltågsstickning (sockor) som jag har så virkar jag just nu. Det har blivit en påskkyckling från mönster från Drops. Inte så söt, men rolig.

  

På jobbet så har jag en "säsongshylla" där jag försöker ha lite små roliga virkade prydnadssaker som följer årstider och annat som händer. Så till våffeldagen har jag försökt mig på att virka en våffla.

  

Här har jag inte haft något mönster, mer än att jag tittat på en bild hos PennysHouse. Det var svårt att hitta ett garn i våffelfärg, och sen försökte jag fixa lite grädde och sylt. Den duger iallafall att ha på ett fat på våffeldagen.

Nu håller jag på med ytterligare ett virkprojekt som är lite pilligt. Men så fort jag är klar med det ska jag dra igång att sticka något till Hjälpstickan av det garnet som jag har fått skickat till mig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se