Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

Snurrig halsduk

Av Åse - 16 mars 2011 09:15

På syfestivalen köpte jag garn och mönster till en snurrig halsduk. Den har nu varit klar ett par veckor men har inte kommit mig för att fotografera den. Men nu så. Jag gillar den, men tyvärr valde jag den färg jag gillar och insåg när jag kom hem att jag vid nyår köpte en snurrig halsduk som var sydd och nästan i samma färger. Det kunde ju ha varit kul med omväxling. Men så är det väl när man snöar in på vissa färger.

Idag har jag ledig onsdag. Det var några veckor sen då jag valde att inte vara ledig under stambytet. Kändes som det var lättare att vara på jobbet då än att vara hemma. Hade tänkt att träna idag, men har senaste veckan varit hostig och även ont i halsen så nu har jag insett att jag måste hålla igen och låta halsen bli frisk innan jag sätter igång att träna ordentligt igen. Men lite Body Balance blir det nog ändå ikväll. Det är som stretching i en timme och är så himla skönt för kroppen.

Idag har jag äntligen startat upp ett par sockor i garnet som jag fått från Hjälpstickan. Såg på Hjälpstickans blogg att det var sockor och vantar man helst ville ha. Så nu blir det ett par sockor i herrstorlek. Om ni missade inslaget från ABC som handlar om Hjälpstickan tycker jag att ni ska titta här.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

19 mars 2011 14:47

Men det är snygga färger:-)

http://kamolini.blogspot.com

Åse

20 mars 2011 16:02

Japp det är det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se