Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Ledig!

Av Åse - 28 april 2011 08:17

Idag har jag min lediga onsdag. Flyttad en dag för att jag var på en rolig föreläsning på jobbet. Den handlade om humor och stress. Måns Möller och Dan Hasson har en härlig föreläsning som heter Öka Livet! Jag hade sett fram emot att ha en skön dag med promenad fram o tillbaka till Farsta där jag behöver uträtta lite ärenden. Sitta och virka och förhoppningsvis bli färdig med min Hjärtekatt. Men min härliga dotter E slänger ur sig i dörren på väg till skolan, - Kan du göra en sån där kanin som du gjorde till min kompis E till min kompis A som fyller år imorgon? Vad säger man då? Självklart, jag ska försöka. Får se om vi får till en liten kanin under dagen utan att göra avkall på så mycket annat. Däremot blir nog inte Hjärtekatten klar idag, men vad gör det? - Jag har ju hela helgen på mig.

Så här fin påsktårta gjorde jag, söta småkycklingar och en stor Ankmamma köpte jag i min nyfunna favoritbutik 8T8 som ligger på Swedenborgsgatan. Här blir jag så inspirerad när jag går in. Till påsk köpte jag ekologiska ägg från Haninge, supergod ost från Skåne och fina burkar från Rice.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se