Alla inlägg under april 2011

Av Åse - 12 april 2011 21:58

För ett tag sen fick jag en tokig idé att försöka virka en fotbollsspelare. Min väns son fyller år imorgon och jag vet att han är fotbollstokig. Jag tog reda på favoritlaget och favoritspelare. Plockade fram lite olika mönster på gubbar och provade mig fram. Jag måste säga att jag faktiskt är mycket stolt över mitt resultat.

 

 

Jag hoppas det syns vem det är. Tyvärr har han de senaste dagarna inte uppfyllt hur jag tycker att en stor fotbollsspelare ska uppföra sig. Men han kan väl också ha en dålig dag på jobbet.

ANNONS
Av Åse - 11 april 2011 22:37

Min Can Can som jag gjorde efter syfestivalen är rolig att ha. Den är färgstark och många som kommenterar den. En arbetskamrat blev förtjust och beställde en. Hon ville ha en svart eller grå eller grön, så när jag hittade det grå/svarta nystanet kändes det som att det skulle passa henne perfekt. Kvällen innan vi åkte till fjällen fick jag till den. Den här gången gick det riktigt snabbt att göra den och jag såg till att jag använde halva nystanet så jag kan göra en till. Antingen till mig själv eller om det är någon annan i min närhet som också blir sugen. Coola är dom iallafall tycker jag.

 


ANNONS
Av Åse - 10 april 2011 21:03

Tillbaka efter en härlig semestervecka i Härliga Härjedalen. Vi har haft en vecka med skidor utför, skidor på längden, skoteråkning, kanonväder, mittimellanväder och storm. Precis som en vecka i april brukar vara. Men det är alltid lika skönt att få vara en vecka i vår stuga. Härligt också att snön är borta och gatorna sopade när man kommer hem.

Veckan innan vi åkte blev jag äntligen klar med sockorna till Hjälpstickan. Stickade av garnet som Hjälpstickan fått av sponsor. Det blev inte de vackraste sockorna jag stickat. Hade lite svårt att hitta ett mönster som passade garnet men dom kommer säkert att värma fötterna på den som får dom. Och dom är väldigt mjuka och sköna.

 

Av Åse - 1 april 2011 18:57

När min äldsta dotter var liten och blev arg blev hon väldigt lik Lilla My. Så jag blev jätteglad när jag hittade mönster hos AEHandmade på en virkad Lilla My. Och så här blev hon i min variant. Självklart kommer den stå hos storasyster S  

Annars så har jag även stickat klart sockorna till Hjälpstickan, ska bara fästa trådarna. Köpte nytt garn till två olika sockpar till mig själv. Det gäller att ladda lite garn för imorgon åker vi på en veckas semester till Härliga Härjedalen.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se