Direktlänk till inlägg 10 maj 2011

Snabb vecka

Av Åse - 10 maj 2011 22:11

Ser att det gått en vecka sen jag skrev något. Lite tråkigt måste jag säga. Men sen har då både virkning och stickning fått stå åt sidan den här veckan. Det börjar kännas att det är vår och många andra aktviteter. Och när det är fint väder vill man passa på att vara ute. Men jag har några delar klara till en tredje Hjärtekatt. Den är inte döpt ännu, men blir stickad av resterna från de två andra. Min pendeltågsstickning är sockor till Hjälpstickan och där har jag blivit klar med den ena sockan och starta på socka nummer två. Och idag har jag gjort skaftet klart på mönstersocka 2. Det går fort ibland, och idag beror det på att jag åkt tåg fram och tillbaka till Göteborg. Då hinner man sticka några varv. Nu när jag provåkt sträckan vet jag att jag nästa vecka kan skicka iväg mina små Hjärtekatter utan problem. Känns skönt. Imorgon har jag ledig onsdag. Ska bli så skönt då dom lovar fint väder. Förmodligen blir det en liten tur till garnafffären för att köpa lite mer reagarn från Drops. Har hittat mönster på en kofta jag vill sticka. Hoppas dom har så många nystan jag behöver.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se