Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Klara sockor

Av Åse - 25 maj 2011 09:14

Idag har jag ledig onsdag igen. Jag verkligen njuter av mina lediga onsdagar. Idag ska det bli lite spinning vid lunchtid. Annars ska jag inte göra så mycket. Ska förstås åka till garnaffären och handla lite till från Drops rea. Kan ju inte låta bli. Har äntligen bestämt att jag ska sticka Fritt etter Fana. Har sugit på den karamellen ett tag och nu bestämde jag mig och det passar bra när det fortfarande är garnrea. Har sett att det är många som stickar den och den är ju bara så läcker!!! Men idag ska jag faktiskt börja på min andra kofta som jag redan har garn till. När jag köpte garnet bestämde jag att det var lite jag "måste" göra klart innan jag börjar. Och nu är jag äntligen klar med mina mönstersockor. Också det är ett mönster hos Garnstudio. Jag började på sockorna redan under semestern vi hade i Härjedalen, men sen har jag virkat massa små grejjer som gjort att sockorna blivit liggande i korgen, men när man väl stickor dom koncentrerat går det väldigt snabbt att sticka. Sköna och mjuka.

 

 
ANNONS
 
A-E

A-E

25 maj 2011 22:31

Sockorna ser väldans avancerade ut. Men jag är ju inte stickare direkt!

http://aehandmade.wordpress.com

Åse

26 maj 2011 10:16

Lättare än man tror, men det är ju trevligt att det ser avancerat ut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se