Direktlänk till inlägg 3 juni 2011

Rubrik saknas

Av Åse - 3 juni 2011 10:47

Igår hade vi en skön dag. Blandade känslor när det är fint väder och ledigt och man ska inte till landet. Redan på onsdagskvällen kändes det konstigt. Lite som fredag, men ändå inte. Hyrde film eftersom det var tråkigt på TV det blev Änglagård 3. OK feelgood film för stunden. Tillbaka till igår då vi tog det lite lugnt med frukost och sen städning. Åkte till Söder och fikade i solen på Café Rival. Sen var det dags för mig och döttrarna att fixa våra naglar. Jag hade lovat dom att få göra sina naglar till examen. Nu får vi hoppas att det håller. Lillasyster E ska spela handboll hela helgen på Järnvägen Cup i Hallsberg, så vi får se hur naglarna ser ut efter det och jag och storasyster S ska åke med men på lördagseftermiddagen ska vi prova Islandshästridning. Så här fina blev vi iallafall.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se