Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Handboll hela helgen

Av Åse - 7 juni 2011 09:26

Den här helgen har vi tillbringat i handbollens tecken. Lillasyster E har spelat handbollscup i Hallsberg. Kanonväder till gränsen nästan för varmt på lördagen. Men allt är bättre än regn när man spelar handboll ute. Laget var superduktiga och vann sin serie på lördagen. På söndagen blev det tyvärr förslust i kvarten, men mot det lag som vann hela cupen så då kändes det genast lite bättre eftersom den matchen var otroligt jämn och spännande. Resten av söndagen gick vi runt och hejade fram de olika åldersgrupperna för vår klubb. Alla var duktiga och klubben var representerade i flera finaler.

  '

För att helgen skulle bli lite rolig för storasyster S hade jag bokat ridning med Islandshäst på lördagseftermiddagen. Den var en riktigt lyckad eftermiddag.

 

Och efter ridningen fortsatte vi till hotellet som vi bokat i Örebro. Efter lite uppfräschning på rummet gick vi ut på stan och käkade god mat på en Italiensk restaurang. På väg hem köpte vi chips & läsk, så när vi kom tillbaka till hotellet kröp vi ner i sängen och tittade på film och hade mysigt. Men jag somnade nog inom en halvtimme. Inte ens min stickning kunde hålla mig vaken.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

7 juni 2011 22:22

Det är tufft att vara handbollsmamma :-)

http://kamolini.blogspot.com

Åse

8 juni 2011 08:33

Ja, men kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se