Direktlänk till inlägg 12 juni 2011

En helt undebar helg

Av Åse - 12 juni 2011 21:42

I fredags var det skolavslutning i strålande väder. Efter skolavslutningen fikade vi i parken där vi bor. Sen åkte vi till stan och som traditionen bjuder gick vi till TGI Fridays i Kungsträdgården. Vi var 14 stycken totalt, barn o vuxna som åt och drack gott i värmen. Efteråt var tanken att vi skulle vandra mot söder som också är lite tradition, men vi kom bara till andra änden av Kungsan. Där blev det kaffe på Thehuset. Mina tjejer hade för första gången klackskor, så vi valde sen att vända tillbaka och ta tåget hem från centralen.

Väl hemma packade vi bilen och drog till landet. En magisk fredagskväll. Vilken värme. Satt ute länge och bara hade mysigt. Lördagen var också varm och jag tog mitt premiärdopp. Ca 20 grader vid bryggan.

Vid 5-tiden i natt for åskan fram och massor av regn. Men till det var dags att kliva upp var det borta och det blev ytterligare en härlig dag. Valde att stanna kvar och äta middag på landet. Så den här helgen känns extra lång.

Lite allt möjligt har det blivit stickat. Ytterligare en Can-Can scarf som ska bli födelsedagspresent, sommarsockor som egentligen är pendeltågsstickning och min kofta.

Här kommer bild på min förra pendeltågsstickning. Ett par sockor som jag ska skicka till Hjälpstickan.

 

 
ANNONS
 
Frida

Frida

17 juni 2011 18:32

Grattis på födelsedagen!!! (jag tror att det va den 17 juni;)
/frida

http://fido.bloggplatsen.se

Åse

18 juni 2011 08:18

TACK!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se