Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Glad midsommar

Av Åse - 23 juni 2011 10:49

Oj vad jag har varit tråkig. Har inte haft lust att skriva så det ber jag om ursäkt för. Stickar gör jag för fullt. Dels på mina sommarsockor som bara har en tå kvar och dels på min kofta. Känner att koftan kommer att ta tid, får kanske visa lite bilder på vägen. Jag gillar inte att skriva utan att ha bilder till det jag skriver och ska jag vänta på att koftan ska blir klar blir det väldigt lite bloggat.

Men vårens mest intensiva veckor är nu förbi och barnen har sommarlov! Härligt. Idag vräker regnet ner utanför fönstret, men det är bara hålla tummarna för att det betyder att det blir sol imorgon. Efter regn kommer sol heter det ju.

Idag har jag min lediga onsdag fast det är torsdag. Passade bättre den här veckan. Har varit och handlat all midsommarmat och nu latar jag mig i soffan med en latte. Ska snart ta fram mina sommarsockor och få dom klara tänkte jag. Ikväll åker vi till landet för att fira midsommar med familjen och vänner. Gissar att det blir en väldigt trevlig midsommar.

Nu önskar jag alla en GLAD MIDSOMMAR!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se