Direktlänk till inlägg 21 juli 2011

Det märks att det är sommar

Av Åse - 21 juli 2011 11:07

På sommaren blir jag lite sämre på att blogga regelbundet. Det finns så mycket annat att göra än att sitta framför datorn. Näst sista dagen på jobbet, sen blir det 4 långa härliga veckor. De här två veckorna som jag nu har jobbat har inte känts så jobbiga. Förra veckan jobbade jag 3 dagar och den här veckan 4. Hade ledig onsdag igår och vilken tur då vädret igår var soligt och varmt och idag är det regnigt och varmt. På jobbet är det otroligt lugnt och jag har hunnit städa både mail-box och dokument på disken. Härligt till hösten när det drar igång igen.

Förra veckan hade vi minisemester i Norrköpingstrakten. Lillasyster E var på Stadium Sportscamp och spelade handboll i en vecka och hade kul med nya kompisar. Inser att det kommer nog vara så några somrar framöver, hon vill absolut tillbaka nästa år. Vi passade då på att finnas i närheten i slutet av veckan. På torsdagen åkte vi hemifrån och åkte till Berg för att titta på slussarna. Det var kul, men då blåste så mycket att vi nästan blåste bort. Picknick vid kanten av kanalen var inte att tänka på.

 

Men vi hade härligt iallafall. Efter kanalen åkte vi till Brunneby musteri. Mysigt och tillfälle att köpa på sig lite god saft och marmelad. Jordgubbsaften var tillochmed varm när vi tog den från hyllan. Därifrån åkte vi och hade picknick utmed kanalen på ett lite mindre blåsigt ställe.

 

När vi var klara med våra utflykter åkte vi för att hälsa på lillasyster E. Men hon hade inte riktigt tid med oss. Vi träffades i ca 10 minuter innan hon ville iväg och göra annat. Ett hårt liv att vara mamma ibland. Vi övriga åkte till hotellet i Norrköping, checkade in och gav oss ut på stan för att äta middag. Efter en trevlig middag gick vi till Industrilandskapet där Petter höll en gratiskonsert. Lite folk var det pga regn. Men alltid kul med konsterter. Även om jag inte lyssnat på Petter så mycket tidigare blir det bra när man lyssnar live.

På fredagen åkte vi ut till Gryts skärgård och Fyrudden. Åt trevlig lunch på Ida på udden.

 

Resten av fredagen blev lugn och även nu en trevlig middag på stan i Norrköping. På lördagen fick vi äntligen hämta vår lillasyster E efter avslutningsshowen. Åh vad det var skönt att vara alla igen.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Liisa

21 juli 2011 22:53

Det låter som ni haft en härlig tid. Jag och maken var i trakten för någon vecka sedan med vår husbil, och vi var på Mantorptravet och tittade när vår häst tävlade. Jag hittade en garnaffär.... ;-))) / Liisa

Åse

22 juli 2011 10:21

Låter också trevligt. Tur för familjen att jag inte hittade garnaffären ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se