Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

Vad stickar jag då?

Av Åse - 22 juli 2011 10:21

Vad blir det stickat då kan man ju undra? Som vanligt har det varit sockor på stickorna som pendeltågsstickning. Dom är till storasyster S. Valde att göra kortare skaft, så räckte det med ett nystan. Fick nog max 1 meter kvar av garnet så det var bra uträknat.

 

I samma garn håller jag ju på med en kofta med dominorutor och det tar sin lilla tid eftersom det är tunt garn och tunna stickor. Har försökt fotografer. Men jag har kommit en bit förbi armhålorna på bakstycket. Och gjort lite på framstycket. Det börjar iallafall bli mycket att ha i knät och vända fram och tillbaka. Börjar nästan längta till ärmarna som annars är det tråkigaste jag vet att sticka.

 

Och som ny pendeltågsstickning har jag ytterligare ett par sommarsockor. Men nu ett par blå. Kan bli en bra present framöver. Den här veckan har jag pendlat från landet, vilket betyder en dryg timme på pendeltåget från Nynäshamn. Oj vad mycket socka man hinner sticka då. En sommarsocka på två dagar. Perfekt. Nu är det sista dagen på jobbet. Sen 4 veckors härlig semester och förhoppningsvis en del sticktid. På onsdag åker vi till Gotland och ska hälsa på vänner som byggt hus. Det är många är sen vi var på Gotland så det ska bli kul.

 
ANNONS
 
Monica

Monica

22 juli 2011 21:08

Ha en skön semester! Hoppas att ni får lika härligt som vi hade på Gotland. Hinner ni så ta en tur till Fårö, jättefint!

http://kamolini.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se