Direktlänk till inlägg 25 juli 2011

Första riktiga semesterdagen

Av Åse - 25 juli 2011 22:10

Måndag och första dagen på min 4 veckor långa semester. Började med att jag sov till tjugo i tio. Vet inte när jag sov så länge senast. Brukar vara glad om jag kan sova till åtta. Men skönt var det iallafall och passade bra då vädret har varit sisådär idag. Lite regn, men mest uppehåll, lite gråmulet men ändå varmt. Det har blivit mycket inomhuspyssel och rensning av ett par skåp. En tur till Nynäs för att handla lite. Bla så köpte jag med en fin Gerbera form i lila. Jag tycker dom är så fina.

Bilden lånad från Gerbera. Får se om jag kan få till en egen bild en annan dag.

Annars så fick jag klart pendeltågssockorna. Ett par blå sommarsockor. Kommer bli en present.

 

Jag har glömt skriva om att vi var på utomhusteater förra veckan. Det är något som hör sommaren till. Iår har vi varit både på Wira spelen och förra veckan var vi i Sorunda och såg Musikteatern Polhems Huvudwerk. Byggd på en sann historia, både rolig och lite allvarlig och fina sångnummer. Dessutom är det en barndomskompis dotter som har en av huvudrollerna. Jättekul var det och vi lyckades pricka en vädligt fin och varm kväll.

 

Imorgon får vi en tonåring i huset. Storasyster S blir 13 år. Så det blir tradionsenligt firande med grillade hamburgare och marängswiss här på landet där vi firar semester just nu. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se