Direktlänk till inlägg 4 augusti 2011

Gotlandsvecka

Av Åse - 4 augusti 2011 22:55

Vi kom hem i förrgår från en härlig gotlandsvecka. Goda vänner bjöd oss till Gotland i våras och vi har fått bo hos dom i deras fina gästhus. Alldeles nygbyggt så vi fick inviga det.

 

I början av vår vecka hade vi inte jättetur med vädret men då fick vi möjlighet att promenera runt i Visby. Den här fina dörren hittade vi.

 

En annan dag åkte vi till Roma och till Stafva gård. Där köpte vi massor av härliga ostar. Och då måste man självklart ha gott bröd till också. Så vi köpte bröd i Labans butik i Roma. Det blev en härlig kväll trots att regnet studsade utanför fönstret.

 

Till slut visade vädret sig från en bättre sida och vi tog bilarna och åkte till Fårö. Det var varmt men molnigt så vi startade med att titta på Raukarna.

Det finns ju så mycket härliga stenar. Jag kunde inte riktigt hålla fingrarna i styr så några fina stenar fick åka med hem.

Sen styrde vi vidare mot Suders sand och då sprack himlen upp och vi fick en jättehärlig eftermiddag på denna härliga strand. Med mycket bad och lek på stranden. Resten av veckan blev också riktigt härlig med sol och bad. Vi bodde på Tofta södra så vi hade promenadavstånd till härliga Tofta stranden. Samma dag som vi skulle åka hem hann vi med några timmar på stranden också. Men vattnet var så fruktansvärt kallt. 14 grader sa någon på stranden. Detta gjorde att det var dimma som kom in. Så här såg min dotter när hon kastade macka i det kalla vattnet.

Efter stranden var det bara att packa ihop och sätta sig i bilen för att åka hem. Båtresan hem gick bra och vi fick se en väldigt vacker solnedgång.

Stickat har jag gjort lite grann. Passade på att sticka på ärmen till min kofta.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se