Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

Kolmården

Av Åse - 17 augusti 2011 19:34

Igår åkte vi till Kolmården. Något som jag lovat barnen sen förra sommaren, men inte kommit iväg. Jag är nämligen allergiskt mot turistfällor mitt i sommaren där man får köa till allt och trängas bland folk. Jag trivs bäst i mitt hus på landet. Men nu påminde döttrarna oss. Och jag tänkte att nu kanske det är lite mindre folk. Och vi fick en kanondag! Alldeles lagom med folk. Vi kom fram precis överallt. Kunde stå så länge vi ville vid alla djur. Vi såg alla olika shower utan att stå i kö. Kunde åka Delfinexpressen så många gånger vi ville. Även nya Safari åkte vi två gånger. Som längst stod vi 5 minuter i kö.

Här är mina fina tjejer

Vi tittade på Rovfågelsshowen. Jag blev så fascinerad av dessa djur. Riktigt häftigt. Kan man skola om sig när man är dryga 40 och börja jobba här istället?

 

Nya linbanan över Safari var nog det bästa. Vi passade på att åka två gånger eftersom det inte var några köer. Och man kom verkligen djuren nära och kunde se hur dom lekte och vilade. De enda djuren jag saknade här var faktiskt vargen. Ett djur som jag annars är oerhört imponerad av.  Men när man tittar på korten kan man tro att man stod väldigt nära.

      

Delfinshowen var också fin, men det var nästan roligare att gå in i Lagunen efteråt där delfinerna fick mat och sen simmade runt fritt utan att tränarna var där. Min Sara hade nog kunnat sitta där resten av dagen.

      

Efter 8 timmar åkte en trött men väldigt nöjd familj hem. Det var verkligen helt perfekt att åka den här tiden på sommaren.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se