Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Slut på semestern

Av Åse - 21 augusti 2011 19:44

Idag var det dags att flytta hem från landet. Efter nästan 6 veckor. Bodde på landet och pendlade till jobbet när de andra var lediga. Känns alltid väldigt vemodigt när man packar ihop sommaren på landet. Började småplocka på förmiddagen för att kunna njuta av sista dagen på eftermiddagen. Men en sån här dag innfinner sig aldrig lugnet. Har liksom inte ro att sitta ner. Man plockar och plockar och när man plockat klart finns ändå en oro eftersom man vet att det ska åkas hem. Så efter fikat valde vi att åka hem. Och även om man inte vill så är det ganska skönt att komma hem. Att allt blir "som vanligt". Eftersom vi kom hem lite tidigare än beräknat har vi redan hunnit packa upp allt. Alla lakan tvättade (hittade ledig tid i tvättstugan, perfekt). Farit runt med dammtrasan och försökt jaga bort de värsta dammråttorna. Väldigt många har fått fritt spelrum de här veckorna.

 

Nu ska jag strax luta mig tillbaka i soffan och sticka. Jag som trodde att min Dominokofta skulle bli färdig på semestern, men så blev det inte. Jag har en ärm och ärmkullen på en ärm kvar. Men  om jag har den sista ärmen som pendeltågsstickning så ska den nog vara klar snart. Igår satt jag och sydde ihop axlarna och fäste alla trådar på det stora stycket. Den gjorde sig riktigt bra som väst också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se