Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Stickar & virkar men inga bilder

Av Åse - 6 september 2011 20:25

Stickar gör jag och virkar gör jag. Men jag bloggar inte och jag fotar inte. Utan foton tycker inte jag att det är så kul att skriva. Usch så tråkig jag är och vad tråkig min blogg blir. Men vad har hänt de senaste två veckorna då när det varit tyst här.

Barnen går i skolan och med det kommer det föräldrarmöten och läxläsning. Eftersom lilla E nu går i 4:an har det blivit lite mer läxor där. Och storasyster S som går i 7:an känner man också allvaret. Men tjejerna tar sitt ansvar och är superduktiga och planerar. Får se hur länge det håller i sig.

Jag har också försökt komma igång ordentligt med träningen. Jag är så peppad att få tillbaka träningsrutinerna som under sommaren var sisådär. Men det känns som att jag kommer få till ganska bra variation på träningen. Det blir gärna spinning och försöker få in mer styrkepass. Gillar CrossTraining och ska försöka ha minst ett pass i veckan. Sen kör jag ett pass BodyBalance i veckan. Inte riktigt min typ av träning men jag känner att kroppen mår otroligt bra med lugnare träning som mjukar upp mina stela leder. På torsdag ska jag prova ett nytt pass, FightCircuit. Ett pass som ska vara stationer med styrka, balans, spänst mm. Känns spännande. Utöver detta hinner jag inte med så mycket.

Min Dominokofta är färdig. Ska bara försöka ta några bra kort på den. Virkar en sagofigur gör jag också just nu och stickar sockor på pendeltåget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se