Direktlänk till inlägg 19 september 2011

Härlig helg!

Av Åse - 19 september 2011 09:11

I helgen har vi varit på landet. Och vilken fantastisk lördag det var. Vi fixade en del på förmiddagen vilket gjorde att vi hade tid att sitta och bara njuta i solen på eftermiddagen. Det var till och med så varmt att man var tvungen att röra på sig ibland, och nästan så att jag tog fram parasollet. Men jag ville verkligen inte det utan tänkte att det gäller att passas på. Man vet aldrig när det blir sol nästa gång. I sommar har vi så sakteligen påbörjat renovering av min farmors hus på landet, som numera är det hus vi kommer att bo i. Min man har varit duktig och målat hela huset och bytt knutbrädor och alla brädor runt fönstren som var i stort behov av det. Jag ägnade mig åt lite mindre projekt. I huset fanns det stolar och ett bord som är riktigt bra med flera utdragsskivor. I ett försök att fräscha till dom lite satte jag igång att måla dom. Så här såg stolarna ut innan. Dynorna fortfarande ganska ok, men slitna i träet.

Så här fina blev dom när jag var klar med målningen. Jeansdynor köpte jag på REA på hemtex. Det fick sätta prägeln på hur jag kommer att tänka inredningsmässigt i köket. Vitt och blått/jeans. Tror det kan blir väldigt fräscht.

Så nu kommer jag även skriva från och till om hur renoveringen fortlöper. Idag är huset helt i träpanel vilket får oss att tycka att det är lite för mycket bastukänsla. Så tanken är att vi sakta ska ta oss igenom rum för rum och göra det ljusare.

Tyvärr har jag lite problem med uppladdning av nya bilder till bloggen. För varje bild jag laddar upp slutar nätverkskortet fungera och jag får fixa med kontakten till routern. Annars fungerar datorn perfekt. Händer bara vid uppladdning av bilder. Någon som har förslag på vad det kan vara för fel? För när jag inte får in bilder tycker jag att det är tråkigt att skriva. 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

23 september 2011 17:51

Fräscht och sommrigt med färgerna ni valt till lantstället. Lycka till med renoveringen/uppfräschningen! Det är säkert skönt att kunna ta det lite itaget och hinna njuta lite också.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

25 september 2011 21:15

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se