Direktlänk till inlägg 4 oktober 2011

Kanelbullens dag

Av Åse - 4 oktober 2011 15:52

Mitt risk att bli tjatig så tar jag samma rubrik som förra året. Men jag är ett fan av Kanelbullens dag. Så igårkväll satte vi igång att baka bullar efter middagen. Det blev en halv sats Kanelbullar och en halv sats Kokosbullar. Receptet med Kokosbullar hade vi läst i helgen i tidningen Lantliv Mat & Vin och kunde inte motstå att baka. Och dom blev så goda. Nästan bättre än Kanelbullarna.

 

Annars så stickar jag vidare på min Fritt etter Fana. Men börjar ångra mig. Stickar i vitt o grått som iochförsig är väldigt fräscht, men frågan är vad jag ska använda den till? Har sett en stickad i helsvart med vackra broderier på Ravelry, så nu är det en svart jag vill göra. Jag har lite mer användning av en svart. Men man kan väl ha två, eller? Den går ju ganska snabbt att sticka.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se