Direktlänk till inlägg 16 oktober 2011

Lite virkat

Av Åse - 16 oktober 2011 10:44

Så var det söndag igen. Har försökt skriva lite tidigare i veckan, men datorn har krånglat med bilderna. Vill inte ladda upp som jag vill.  Men igår lyckades jag.

I veckan har jag jobbat hemma flera dagar. Har känt mig hängig och valde att stanna hemma. Tur att man har ett jobb som fungerar att sköta hemifrån. Då besparar jag iallafall mina arbetskamrater mina baciller. Och vad skönt det är att bara dra på sig ett par mjukisbyxor och raggsockor och sen sätta sig vid datorn och jobba. Men efter några dagar är det iallafall så tråååkigt. Saknar mina härliga arbetskamrater som man snicksnackar med under dagen. Men idag känns det som jag orkar ta mig till jobbet på måndag. Är fortfarande lite roslig i halsen. Värst är det morgon och kväll. I veckan har jag stickat på min scarf/halsduk. Stickad i Alpacka restgarner och tre olika grå nyanser. Sen ska det förmodligen sys på en spets ocskå. Längtar till att få experimentera med det. När jag var och shopade igår såg jag iallafall att jag är ganska rätt ute med mina tre grå nyanser. Utöver halsduken har jag virkat lite också. Det har blivit varsin bokstav till barnen. Till storasyster S och lillasyster E. Mönster hittade jag hos Virkaholic.

 

Jag hade nog trott att dom skulle bli något mindre i storleken och passa som nyckelring. Men fina blev dom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se