Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Två par sockor

Av Åse - 30 oktober 2011 22:45

Ännu en fantastisk hösthelg till ända. Jag tycker verkligen att den här hösten har varit så fantastisk. De flesta helgerna sen sommaren tog slut har det varit sol, åtminstone en av dagarna. För mig betyder det att jag ännu inte haft någon hösttrötthet och nu är det bara november kvar och sen är det dags för alla härliga julljus, adventsstakar mm. December är en härligt månad. Jag gissar att november bara kommer svischa förbi. Precis som alla andra veckor den är hösten. Den senaste tiden har jag stickat sockor på pendeltåget. Även nu i Fabel som jag gillar så mycket. Dessa två par ska få komma till två härliga killar som jag vet gillar sockorna. Stickade sockor till domför två år sen. Ser nu när jag tittar på det inlägget att jag lyckades välja samma färg igen på ett par av sockorna. Kanske för att det är så snyggt? Vad vet jag.

 

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

30 oktober 2011 23:34

Det har varit många soliga dagar uppe hos mej också och dessutom riktigt milt. Ingen is och ingen snö än, vilket jag uppskttar.
Jag gillar ju också att sticka sockar som du kanske har märkt och väljer ofta Fabel då jag tycker det är ett prisvärt garn i många fina färger. Väldigt bra att det numera finns enfärgat Fabel också.
Fina sockar du stickat!

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

31 oktober 2011 09:17

Härligt att höra att ni också haft fin höst. Förra året kom väl vintern väldigt tidigt för er.

 
Ingen bild

Mamma Mia

29 november 2011 09:31

Glada gossar med varma och fina fossingar(om man nu får kalla den storleken på fötter för fossingar, men är man fossingarnas mamma tror jag det är helt ok)vill härmed framföra ett super tack till underbara dig för raggisarna!

Åse

29 november 2011 19:43

På barnen blir det alltid fossingar oavsett storlek. Kul att de passade.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se